Kies uw taal

Pup Info

Onze pups worden geboren in huis,waardoor een optimale inprenting kan plaatsvinden, knuffelen geluiden, spelen , enz. Wat zeer zeker ook voor de moederhond heel gezellig is, ze accepteert dan ook de omgang van mensen en pups. Van zelfsprekend krijgen de pups en hun moeder de eerste 3-weken na de geboorte rust die nodig is om te groeien en daarna zijn de aspirant-pup-kopers van harte welkom om ze te komen bewonderen. Bij het eerste bezoek kunnen wij kennis maken en als het van beide kanten "klikt" kan er een pup gereserveerd worden. Mensen die al op de reserveringslijst staan,kunnen ons een berichtje mailen dat ze op het ogenblik interessen hebben in de pup. De pupkopers worden voorzien van alle informatie,met de benodigde gezondheid verklaringen van de ouderdieren. De dokters verklaringen en onderzoeken van Patella en jaarlijkse oogonderzoeken wordt getoond en uitgelegd.
p nestje 044
Als de pup wordt opgehaald met 8-weken ,buitenland 15weken, krijgt iedere nieuwe eigenaar een mapje mee met de gezondheidsverklaring van pup en beide ouders (patella onderzoek door orthopeet ,en oog onderzoek door oogspecialiste te Hasselt),tevens stamboom van beide ouders ,D.N.A. profiel enz. Tevens krijgt u een overeenkomst,en de puppy een pakketje mee met ruim voldoende eten voor de komende tijd , dekentje met geur,speeltje kluifje ect. 

De pup heeft een STAMBOOM, D.N.A.PROFIEL, EUROPEES INENTINGSBOEKJE, ONTWORMD EN IS 70% ZINDELIJK.

Onze honden leven in en om ons huis, zij kunnen lekker naar buiten en verblijven in de ruime speel weiden. Onze jacks leven niet in kennels.

Pups zijn beschikbaar voor diegene die beschikken over datgene wat een Jack Russell het meest nodig heeftTIJD EN AANDACHT

Houdt voor nestjes en verdere informatie onze BLOGPAGINA in de gaten.

 Pups worden half Juni geboren uit de combinatie Jolienne & Kaszavolgyi-Furge Koni 

-foto l.b.hallo ik ben Jolienne en ik ben zwanger. 

-foto r.b. Even gapen en verder genieten van mijn zwangerschap

-foto l.o. Ik ga maar even rusten.

-foto r.o. Hallo pups nog even rustig aan ,nog even en dan is het zover.     -Even mijn dagelijkse bewegingen in de weien,

                                                                                                                               dat is goed voor mijn zwangerschap.                                                                                                                                             

Jolienne zwanger Hummer 2021                                         Jolienne album foto

                HA HA HA En ik ben het vadertje van de komende pups,en ik heb een date gehad met mijn mooi meisje Jolienne .

 

                                                       IMG 20200223 WA0000

 

  

 

(zie blog voor meer informatie)